Pozvánka na webinář Ve školce mi bylo fajn, ale budu školákem

16.02.2021 16:29

Dovoluji si pozvat Vás, Vaše kolegy a rodiče dětí a žáků na webinář pro rodiče na téma Ve školce mi bylo fajn, ale budu školákem – jak nejlépe své dítě připravit na přechod do ZŠ – připravený předškolák, který pořádáme v rámci projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání II.

 

Webinář se uskuteční dne 23. 3. 2021 od 17:00 hod. do 18:30 hod. Webinář bude probíhat on-line (odkaz pro připojení bude zaslán přihlášeným účastníkům před konáním akce). Lektorkou kurzu je Mgr. Lenka Bínová – zkušená a oblíbená lektorka, uznávaná odbornice na vzdělávání dětí a žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, pracovnice pedagogicko-psychologické poradny. Seminář (beseda) je určen pro všechny rodiče, kteří mají doma budoucího prvňáka nebo dítě s odloženou školní docházkou. Více informací naleznete v přiložené pozvánce.

 

Přihlášky posílejte na pridalova@mas-sternbersko.cz nejpozději do 15. 3. 2021. Do přihlášek prosím nezapomeňte uvést mailové adresy účastníků.

 

Rodiče / zájemci se mohou přihlašovat sami přímo na uvedený mail nebo můžete poslat hromadnou přihlášku za Vaši školu. Kapacita kurzu je i v tomto případě omezena, přednost bude dána dříve přihlášeným účastníků. Semináře jsou pro všechny účastníky zdarma.

 

Prosíme o předání pozvánky rodičům dětí a žáků Vaší školy i Vašim kolegům. V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat.

 

Pozvánka workshop pro rodiče 23 03 21 Připravený předškolák.pdf (462882)

—————

Zpět